divendres, 30 de desembre del 2011

Discs del 2011 (1)

El Nosaltres, també! no vol acabar l'any sense fer abans un repàs d'aquells discs que s'han editat aquest 2011 i que, per a nosaltres, han destacat per algun motiu. Així que durant aquests dies anirem recordant aquells treballs que segons la nostra opinió han destacat per una cosa o una altra. Si veieu que ens deixem algun que per a vosaltres també és important, no dubteu en dir-nos-ho!

  1. Pol Cruells - "Passeu, passeu"
Pol Cruells o altrament conegut com el defensor del folk romàntic va presentar el seu primer disc en solitari Passeu, passeu a inicis d'aquest 2011. Amb aquesta invitació al seu món particular, Cruells ens mostra un disc molt personal. Lluny de voler encasellar aquest àlbum en un  estil de música en concret us convidem a que l'escolteu i el gaudiu. Només us podem dir que aquest sabadallenc ha fet un gran disc de debut que sona mediterrani, que té gust de mar...


        2. Amics del Bosc - "Fluctuacions de l'Apòstol Flam"

    Fluctuacions de l'apòstol flam és el segon disc dels Amics del Bosc. Han tornat i ho han fet amb un disc complexe, amb lletres que ens evoquen a la melangia, al record. Amb grans temes com "Petita Cecília", "Dies de massa calor" o "Seràs el meu tresor" els Amics del Bosc han demostrat en aquest nou treball que han crescut i evolucionat musicalment. Si us endinseu dins les fluctuacions dels Amics del Bosc hi trobareu sobretot rock, pinzellades de blues en algunes cançons, alguns tocs psicodèlics i una veu peculiar. 


       3. La Increïble Història de Carles Carolina- "Música de Mercat"

    Després del seu disc de debut, Ensaladilla, Carles Carolina torna amb nou treball: Música de Mercat. Amb aquest no perd l'esperit que el va acompanyar durant el primer treball. Fresc i amb la única voluntat de fer aquella música que a ell li surt de dins. Amb unes lletres costumistes i unes melodies fàcils però eficaces. El punt fort del projecte de Carles Carolina és la naturalitat amb que explica i fa, com el mateix títol diu...música de mercat.





    1 comentari: