dilluns, 5 de desembre del 2011

Festival No Hunger

Gran iniciativa la d'ahir diumenge 4 de desembre a la sala Apolo de Barcelona. La organització Acció contra la Fam va organitzar un festival indie contra la fam, el Festival No Hunger. Bandes com Seward, Sidonie, Klaudia o Inspira van actuar i van fer d'aquest festival un gran esdeveniment. Tots els diners recaptats amb les entrades van destinats a l'alimentació de nens amb dificultats per a poder-se alimentar.
Segons ens va poder comentar un músic després del concert, amb cada 40 euros recaptats es pot salvar la vida d'uns 200/300 nens.

És evident que iniciatives com aquestes s'haurien de dur a terme més sovint (evidentment amb organitzacions i ONG's que siguin completament fiables) ja que el resultat va ser molt positiu. La sala Apolo presentava un aspecte molt reconfortant, plena de gom a gom, ja fos perquè la gent tenia ganes de col·laborar amb la iniciativa o pel fet de voler veure tantes bandes bones juntes. El fet és que l'Apolo es va emplenar i que es van poder recaptar molts diners per una molt bona causa.

No volem acabar aquest post sense destacar els concerts oferts per la banda Inspira, amb un directe molt potent així com el gran descobriment dels Seward: música diferent, amb molta força i bons, realment bons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada