dilluns, 23 de gener del 2012

Espècies per Catalogar

"Això és un conte amb un final feliç..." cantaven Els Amics de les Arts en el seu darrer àlbum Bed&Breakfast. I la veritat és que el final va ser molt feliç...després d'anys picant pedra Els Amics van aconseguir i assolir un reconeixement ben merescut. Un munt de concerts a les esquenes i dos Palaus plens a vessar.

Després d'uns mesos de silenci, els quals han utilitzat per descansar i preparar el nou disc, Els Amics estan a punt de treure nou disc: Espècies per catalogar. Fa poc ja van donar a conèixer al seu bloc quina seria la portada (per cert, espectacular) amb una foto del ja conegut Ibai Acevedo com també el setlist dels títols de les caçons. Aquí el teniu:

1) L’affaire Sofia
2) L’home que dobla en Bruce Willis
3) Monsieur Cousteau
4) Els ocells
5) Louisiana o els camps de cotó
6) Carnaval
7) A aquestes alçades de la pel·lícula
8 ) Ciència-ficció
9) Miracles
10) L’arquitecte
11) El matrimoni Arnolfini
12) Tots els homes d’Escòcia 



De nou tornem a tenir un "home que..." i ja sabem que el single serà Monsieur Cousteau que fa referència a l'explorador i investigador submarí Jacques-Yves Cousteau. Avui mateix han anunciat que aquesta cançó es podrà escoltar al seu bloc mateix a partir de mitjanit. 


Expectació i moltes ganes de tenir aquest nou treball d'Els Amics de les Arts que sortirà a la venda el 14 de febrer. Segons han dit podrem veure una evolució tant en lletres com en música sense perdre, però, l'essència Amics que els caracteritza. Segur que no ens defraudaran. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada