dimarts, 10 de gener del 2012

Fins sempre, Dau

Avui el nostre post va relacionat amb una notícia de la qual ens hem assabentat aquest matí i que, molt sincerament, lamentem.

El local El Dau, de Mataró, tanca les seves portes aquest mes de març. Evidentment és una mala notícia per tots aquells amants de la música, per tots aquells assidus que dijous i diumenges gaudien (gaudíem) dels concerts que aquest local oferia. El Dau ha estat per a molts un local de referència, un lloc on poder gaudir de bona música en directe, o simplement un local on anar i passar una bona estona envoltat d'amics. Lloc acollidor com pocs que ha marcat un abans i un després en la història del Maresme.

Estem segurs que no només nosaltres (els clients) lamentem aquesta pèrdua ja que El Dau ha estat també una oportunitat per a molts grups o cantautors de donar-se a conèixer per primer cop a un públic. Però com moltes coses en aquesta vida...tot té el seu cicle. I sembla que el d'El Dau ha arribat al seu fi. Només ens queda donar les gràcies per tants bons moments viscuts, per les oportunitats que ens ha donat de conèixer coses noves, per l'esforç i dedicació que han posat en aquest projecte. I gaudir fins el mes de març de tota la programació ja establerta amb grans concerts i moltes més coses.
Si mai hi heu anat, feu-ho...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada