dimarts, 17 de gener del 2012

Joan Colomo i el Producto Interior Bruto Vol 2

Ja ho vam dir quan vam fer un repàs dels que creiem que eren els millors discs de l'any. Joan Colomo és un crack i a cada cosa que fa ho demostra.

S'ha passat gairebé un mes a l'espera de saber si aconseguiria els més de 6.500 euros que demanava per tal de poder finançar el que serà el seu nou treball: Producto Interior Bruto Vol 2...i, evidentment ho ha aconseguit. El resultat han estat gairebé 6.900 euros que van destinats a la gravació de les noves cançons, mescla i masterització i les posteriors còpies en CD i vinil.

Amb un vídeo com a presentació i una tornada de cançó que deia "Colmo está en Verkami corre y díselo a tu mami, Colomo está en la red, corre y díselo a tus friends", Joan Colomo pretenia enganxar a coneguts i desconeguts. I ho va fer.

Nosaltres particularment tenim moltes ganes d'escoltar aquest Vol 2 i les noves cançons. Tenint com a referència el primer volum, la cosa pinta bé, molt bé. I és que Colomo sap fer diamants amb simples pedres. Temes com Màgic o Hort mort del disc Producto Interior Bruto Vol 1 o L'ocell del Contra Todo Pronóstico (2009) en són un gran exemple.
Ara només ens queda esperar (sense desesperar tot escoltant els seus anteriors treballs) el nou disc. Segur que triomfa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada