dimarts, 4 d’octubre del 2011

El Fem Ateneu inicia temporada amb un gran concert de Pau Vallvé

Quan parlem de Pau Vallvé és òbvi que ho fem equiparant-lo com a un gran músic. D'aquells que no necessita gaire farciments per a oferir i demostrar tot el potencial que porta amb ell mateix.
La nova temporada del cicle Fem Ateneu, que es porta a terme a l'Ateneu d'Arenys de Mar, ha volgut apostar fort i quina millor manera per fer-ho que amb un dels músics amb més renom de l'escena musical catalana actual.
És per això que Pau Vallvé va arribar a l'Ateneu Arenyenc aquest divendres 30 de setembre acompanyat de Maria Coma (als teclats) i del looper i presentar així 2010, el seu últim treball.

Durant l'hora i mitja que va durar el concert, Pau Vallvé va delectar a tot el públic assistent (una vuitantena) amb la majoria de cançons del seu darrer disc i va aconseguir perfectament que l'absència de la resta de la banda que l'acompanya habitualment (teclats, percussions, baix i guitarra) no es notés gens, tot substituint-la per el looper, del qual en va fer un gran i bon ús.
Pau Vallvé però, no només va tocar temes del projecte que porta el seu nom sinó que també va voler fer algunes cançons del projecte Estanislau Verdet com l'All ho és tot pels anglesos.

Encara no o Amics dels cirerers van ser dues de les cançons que més van agradar al públic així com la versió de la cançó de Radiohead, Motion Picture Soundtrack. 
En definitiva, com ell mateix diu a una de les seves cançons, el concert del Fem Ateneu va "començar molt bé i tot ha anat molt bé, i ara ha acabat també molt bé". Què més es pot demanar? Que torni i aviat.


Podeu seguir-li la pista a la seva pàgina web: http://www.pauvallve.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada