divendres, 14 d’octubre del 2011

La música de tots

Hi ha qui diu que la música, com tot, és un negoci. Gràcies a Verkami, pot ser un negoci de molts. Aquesta plataforma online es basa en el crowdfunding. En altres paraules, en el finançament de projectes varis a partir d’aportacions individuals; petits mecenes que posen el seu gra de sorra per fer realitat idees a canvi d’una recompensa per part dels pares del projecte que ajuden a finançar.  

Doncs bé, la música és un dels temes estrella que opten per aquesta via a l’hora de recol·lectar recursos, sobretot, per cobrir les despeses que suposa un nou disc. N’hi ha que ja ho han aconseguit. Relk ho va fer pel seu tercer treball, “Gran esperança del propi no-res”. També Dealan amb el seu “Impuls” o Miquel Gil amb “Per marcianes”, entre molts d’altres.

Un dels últims en aprofitar el camí del micromecenatge ha estat Cesc Freixas qui, a falta de 10 dies per acabar el termini d’aportacions, ja ha assolit la xifra necessària per donar forma al que serà el seu quart disc. Podeu seguir la recta final i conèixer més a fons el projecte aquí.

Us deixem amb un vídeo de Cesc Freixas  i un altre de Relk en la presentació del disc, on expliquen l’aventura a Verkami i el resultat. Precisament Cesc Freixas serà aquesta nit a les 21’30h a l’Ateneu Entitats Pablo Picasso de Viladecans i Relk actuarà diumenge, a partir de les 20’30h a El Públic de Mataró. Els dos concerts són gratuïts!

Bon cap de setmana!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada