dilluns, 10 d’octubre del 2011

El grup Ix! confia en Verkami per a poder treure nou disc

Verkami s'ha convertit per a molts grups en una plataforma de gran ajuda. Representa una plataforma de crowdfunding per a tot tipus de projectes creatius. El crowdfunding s'entén com a una forma de finançar els projectes mitjançant les aportacions individuals de tots aquells que vulguin ajudar.

El grup Ix! ha decidit posar-se en mans de Verkami, i per tant, en mans del públic, per a poder finançar el que serà el seu tercer disc, Immersió. Després de l'Autòmat Infinit (2008) i L'Ingenu és lliure (2010) amb el qual van aconseguir el Premi Disc Català de l'any que cada any du a terme ràdio 4 Ix! entra a gravar aquest novembre el que serà el seu tercer àlbum. Un disc que, segons el que diuen, mostra uns Ix! sense embuts, directes i atrevits, sense perdre, òbviament, la marca de qualitat que els ha caracteritzat en els dos discs anteriors.
El grup necessita una quantitat de 5000 euros per poder fer front a les despeses d'enregistraments, mescles, màster, etc... Tothom qui vulgui pot fer la seva aportació a partir d'un euro i la seva ajuda es veurà recompensada. Disposen de 40 dies per a aconseguir la xifra desitjada.

Si voleu saber més coses sobre el grup, el nou projecte i Verkami ho podeu fer aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada