divendres, 18 de novembre del 2011

El disc de La Marató

Ahir dijous dia 17 de novembre es va fer la roda de premsa de presentació del disc i el llibre de La Marató d'aquest any.
Aquest és el vintè any que La Marató de TV3 se celebra i per aquest motiu i de manera especial el disc comptarà amb vint cançons. Els fons recaptats aniran destinats al finançament de projectes de recerca biomèdica sobre trasplantaments i regeneració d'òrgans i teixits.

Han comptat, com en totes les edicions, amb artistes molt diferents i de tots els àmbits. Segurament el gran reclam d'aquest any és la participació de Raphael versionant en català la cançó say a little prayer. Però també hi podem trobar altres noms com el d'Andrea Motis, Ana Torroja o Malú. La gran novetat d'aquest any però és la participació de l'Escolania de Montserrat que ha enregistrat juntament amb Sergio Dalma una versió de la cançó You raise me up de Josh Groban: em dones força.

Volem fer especial menció però dels artistes d'aquí, dels de casa nostra que també hi han participat. Noms com Joan Masdéu, Teràpia de Shock, La Iaia, Narcís Perich o Èric Vinaixa (del qual properament en parlarem més al nostre bloc) han versionat grans cançons, segur que gaudirem de valent amb ells. 
Recordeu, diumenge 11 de desembre és el dia que podeu trobar el disc al vostre quiosc. 

Més informació aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada