dilluns, 14 de novembre del 2011

La Iaia i Les ratlles del banyador

Avui, dilluns 14 de novembre, com ja vam dir en un altre apunt del bloc, se celebra la gran final del Sona 9. Per tant, avui, dilluns 14 de novembre, creiem que és un molt bon dia per a recordar els guanyadors dels Sona 9 2010.

Ells són La Iaia i acaben de treure el seu primer disc, Les ratlles del banyador (Música Global 2011). La Iaia són un grup que segurament se'ls podria encasellar dins el ja conegut com a pop català. Però no seria just dir que aquest trio osonenc fa només això. Perquè no seria cert. La Iaia va molt més enllà. Amb una execució impecable Les ratlles del banyador és l'exemple clar del perquè van ser els guanyadors de l'any passat i perquè es mereixen arribar molt més lluny. Ernest Crusats, la veu cantant de La Iaia, aconsegueix transmetre tants sentiments i tanta veritat que és impossible que les cançons no t'acabin arribant. Però no tot el mèrit és només de Crusants sinó que Jordi Casadesús i Jordi Torrents acaben d'arrodonir el projecte aportant molta qualitat musical.

Creiem que el millor que podeu fer és anar-los a veure en directe i, com no, comprar-vos el seu disc Les ratlles del banyador. Nosaltres us deixem amb una cançó seva...El vaixell. Clar exemple de la sensibilitat, sentiments, bon gust i qualitat que demostren tenir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada