dilluns, 21 de novembre del 2011

Els nostres també al cinema

Avui el nostre apunt parlarà de cinema i música. Perquè de tant en tant aquests dos arts s'uneixen i sorgeixen coses com la nova pel·lícula de Ventura Pons, Any de Gràcia.

És agradable i d'agrair que cada vegada més la música feta al nostre país vagi comptant amb més reconeixement i difusió. Any de Gràcia va d'un noi de vint anys, en David, que arriba a Barcelona buscant una oportunitat. Es troba amb la Gràcia, una dona de seixanta que li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció però, com passa sovint, la convivència es torna explosiva.

Ventura Pons ha volgut comptar per fer aquesta pel·lícula amb cançons de grups i cantautors com Sanjosex on sona la cançó Animal Salvatge, Mazoni, El Petit de Cal Eril, Illa Carolina, El Gato Pérez i Èric Vinaixa. Una comèdia que té previst sortir a la llum durant el primer trismestre del 2012 i que en el seu repartiment podem trobar noms com el de Santi Millán, Rosa Maria Sardà o Oriol Pla entre altres.

Així doncs, esperarem amb molt d'entusiasme aquesta nova comèdia de bon rotllo, com ells mateixos la defineixen, i amb moltes ganes de veure com sonen les cançons dels nostres en una pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada