divendres, 25 de novembre del 2011

Projecte 34

Avui, Dia Internacional contra la Violència envers les dones. I per aquest motiu us volem parlar de l'Òpera Rock que ha fet el grup tarragoní Amnea (format per Roman Bonet, Uri Mas, Jordi Roig i Albert Dols): Projecte 34.

Aquesta, s'estrena avui a les 21.30h al teatre Metropol de Tarragona. L'obra ha corregut a càrrec del grup Amnea que han escrit l'argument, han composat les cançons i s'han encarregat de la direcció musical. Per a l'ocasió, Amnea, s'han volgut acompanyar de vuit joves de la banda vocal barcelonina Ol' Green. 

L'obra pretén reflexionar sobre la violència de gènere i per fer-ho s'han rodejat d'un gran equip per tal de poder mostrar i fer arribar amb la major intensitat possible el seu missatge. Així, han comptat amb diferents grups: grup de teatre, coreògraf, equip audiovisual i equip vocal que, segur, doten l'obra de gran qualitat.

Projecte 34 és una bona proposta per tal d'ajudar a conscienciar una mica més a la gent del problema que, lamentablement, existeix. Segur que l'obra aconsegueix aflorar els sentiments de tots els allà presents. Gran iniciativa, des d'aquí l'enhorabona i a seguir amb la música!

Si voleu saber més podeu visitar la seva pàgina web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada