dimarts, 22 de novembre del 2011

Sobre músics i Santes

Avui 22 de novembre és Santa Cecília. I què? Us podeu preguntar...doncs que Santa Cecília és la patrona dels músics.
I com no podia ser d'una altra manera tenint un bloc que parla sobre música avui n'havíem de fer menció.

Diu la llegenda que la fama musical de Cecília es basa en la seva mort ja que, diuen, mentre ella moria a causa del martiri, anava pregant a Déu tot cantant-li.

Sigui som sigui, així està reconegut. Un dia com qualsevol altre pensareu...potser sí...però des del nostre humil racó volem aprofitar aquest dia per a agrair a tots aquells que amb la seva música ens fan la vida més agradable, ens fan feliços. Per a nosaltres, la vida sense música, no és concebible. Per això, gràcies de tot cor a tots aquells que viviu per la música (ens entristeix no poder posar "que viviu DE i per la música" realment...), que creeu veritables meravelles que ens acompanyen al llarg de la nostre vida. Als que heu estat, els que hi sou i els que vindreu...gràcies. Sense vosaltres, tot això tindria menys sentit.

Per acabar només quedar-nos amb unes paraules que hem llegit aquest matí. Ho ha posat un noi músic i creiem que reflexa a la perfecció la consideració que es té de la música i dels músics i, que des d'aquí, no aprovem gens. Aquí teniu les seves paraules: "Avui que és Sta. Cecília, patrona dels músics. Ni millor ni pitjor però mentre a països com Cuba (país subdesenvolupat i del 3r món en termes capitalistes) els músics cobren un sou (major o menor) de l'Estat com a treballadors de la cultura, aquí els músics vivim de l'almoina dels mecenes. Les valoracions les deixo per a cadascú".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada