dimarts, 29 de novembre del 2011

Tomàs de los Santos guanyador del premi Miquel Martí i Pol

El Premi Miquel Martí i Pol, emmarcat dins el IV Certamen Terra i Cultura i impulsat per Lluís Llach i el Celler Vall-Llach té com a premisa premiar el millor poema en català musicat de l'any. El resultat final ha estat anunciat aquest matí.

Els finalistes que hi havien eren: Guiem Soldevila amb Teoria de l'absència (de Ponç Pons), El Petit de Cal Eril amb Decapitació I (de Pere Quart), Tomàs de los Santos amb Homenatge anònim XV (de Vicent Andrés Estellés), Kibor amb Tarongina (d'Apel·les Mestres), Yacina & The Oriental Groove amb Nodreix l'amor (de Joan Maragall) i Imma Ortiz amb A mig aire (de Miquel Martí i Pol).

El guanyador del premi ha resultat ser Tomàs de los Santos amb aquest Homenatge anònim XV. Ha estat premiat amb 5.000 euros i una escultura original de Josep Bofill. També hi ha hagut premi del Celler (una ampolla de vi Vall-Llach) que se l'ha endut El Petit de Cal Eril. El jurat l'han format Laura Aymerich, Marcel Gorgori, Ramon Muntaner, Lluís Gendrau, Lluís Llach i Josep Roca.

A més a més, s'editarà un CD i un llibret amb una selecció dels millors poemes musicats durant aquest 2010-1011 on també podrem trobar peces de Brams, Estem Salvats!, Carles Pastor, Enric Casasses i Pascal Comelade, Meritxell Gené i Miquel Gil entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada